Examentraining wiskunde, natuurkunde of scheikunde.

Het is bekend dat veel middelbare scholieren erg nerveus zijn voor het eindexamen. De zenuwen worden voor een groot deel veroorzaakt door onzekerheid. IT10.jpg
“Snap ik het wel allemaal?” Het is niet alleen een vervelend gevoel, maar het komt de resultaten ook niet ten goede. Wij bieden naast de bijlessen een speciale tweedaagse examentraining voor scholieren. Deze trainingen zijn echt maatwerk. Vanwege de kleine groepjes kunnen we iedere leerling het programma laten volgen wat het beste bij hem of haar past. Na deze training zijn de leerlingen niet alleen qua kennis klaar voor hun examens, maar zullen ze ook met meer vertrouwen en dus minder zenuwen de examens ingaan, zodat ze beter kunnen presteren. IntraTeach is een zeer flexibele organisatie.
Voor individuele lessen kunnen de leerlingen gewoon een afspraak maken met hun begeleider. Op maandag kunnen leerlingen onder schooltijd begeleid worden. Om te voorkomen dat een leerling structureel afwezig is bij een bepaalde les worden de leerlingen door de begeleider elke week op een ander tijdstip ingeroosterd. Als leerlingen een toets moeten maken worden ze tijdens dat lesuur niet uit geroosterd. Waar vinden de lessen plaats?
Alle lessen worden indien mogelijk gegeven op de school van uw kind.
Er is ook een mogelijkheid om op de vestiging van IntraTeach begeleid te worden:
Klompenmakerstraat 22,
4871 EM Etten-Leur.